2008-09-05 16:47Pressmeddelande

Välkommen på releaseparty!

null

Skattebetalarnas Förening drar nu igång en ny stor kampanj som är tänkt att pågå ända fram över valet 2010. Budskapen känner ni nog alla igen - om vi hushållar bättre med skattepengarna kan skatterna vara lägre vilket är bra av många skäl. Särskilt kommer udden riktas mot progressiviteten i skattesystemet. Det som emellertid skiljer sig lite från tidigare kampanjer är arbetsformer och tilltalssätt. Istället för att tala till medborgarna är tanken att ge dem en arena att själva framträda på.

Navet i kampanjen är en särskild kampanjsajt - www.skatterna.se. På den kommer det givetvis att finnas en hel del information om skatter och offentliga utgifter. Dessutom kommer Linda Skugge och Skattebetalarnas vd Robert Gidehag att blogga om allehanda aspekter på skatter. Det centrala är dock möjligheten att själv engagera sig. Det går att starta debatter i olika skattefrågor, men också att starta nätverk - protesttåg - mot företeelser man tycker särskilt illa om. På sajten finns även en skattebarometer där man kan testa sitt eget individuella skattetryck.

Den officiella premiären sker den 10 september då vi anordnar en releasefest för sajten som vi hoppas du har lust och möjlighet att delta i.

Tid: Onsdagen den 10 september kl 17-20

Plats: Skattebetalarnas kansli, Kammakargatan 22 plan 8, portkod 1063

Varmt välkomna!


Om Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult