2011-05-01 13:30Pressmeddelande

Pressinbjudan: Deklarationstips i sista minuten på Stureplan

null

Har du hunnit skicka iväg deklarationen, kanske via din smartphone? Eller tillhör du dem som hellre deklarerar på ett mer traditionellt sätt och väntar till sista dagen? Då har du möjlighet att få ett och annat smart tips av Skattebetalarnas jurister som står på Stureplan i Stockholm på självaste deklarationsdagen, i morgon måndag den 2 maj.

Enligt Skatteverket tar allt fler skattskyldiga vara på möjligheten att på ett enkelt sätt e-deklarera. Men det kan du finnas frågor i samband med deklarationen som fortfarande är obesvarade och som kanske kräver ett råd från en expert.

Den som har en klurig fråga och har vägarna förbi Stureplan i Stockholm i morgon mellan klockan 14.30 och 16.30 har möjlighet att träffa Skattebetalarnas jurister som hjälper med handfasta råd.

Den som har kvarskatt kan få tröst med några guldmynt (av choklad).

Om man tillhör dem som redan hunnit deklarera kan man ta vara på tillfället och få nyttig information om hur man på ett enkelt och bra sätt kan skydda sig den dagen Skatteverket oväntat knackar på dörren. 
 


Om Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult