2008-01-07 14:00Pressmeddelande

Ny presschef på Skattebetalarnas Förening

Skattebetalarnas Förening har anställt Antina-Maria Hessel som presschef från årsskiftet. Hon ersätter Christian Ekström, som slutade i september för en anställning på Sund Kommunikation.



Antina-Maria Hessel har tidigare under fem år varit presschef på Sveriges Byggindustrier. Dessförinnan har hon under femton år verkat som journalist i Karlstad.



– Skattebetalarnas Förening har en mycket viktig roll som företrädare för det enskilda skattebetalarintresset. Jag är mycket glad över chansen att genom mitt arbete bidra till att denna röst är stark i samhällsdebatten, säger Antina-Maria Hessel.



Antina kommer att arbeta på Skattebetalarnas Förenings informationsavdelning med ansvar för presskontakter och det redaktionella innehållet på hemsidan.



Bild av Antina-Maria Hessel kan hämtas från http://www.skattebetalarna.se/antinamaria



För mer information kontakta:



Torsten Svenonius, informationschef

08 – 613 17 42



Antina-Maria Hessel, presschef

08 – 613 17 26



Skattebetalarnas Förening är en ideell organisation, med hundratusen medlemmar, som verkar för bättre valuta för skattepengarna och sänkt skattetryck. Mer information om Skattebetalarnas Förening hittas enklast på vår hemsida www.skattebetalarna.se.



Om Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult