2009-10-05 09:30Pressmeddelande

Ny chefekonom på Skattebetalarnas Förening

null

Arvid Malm har tillträtt tjänsten som chefekonom på Skattebetalarnas Förening. Han efterträder Nils Bohlin som gått över till konsultverksamhet.

Arvid Malm är född 1979 i Örebro men är sedan många år bosatt i Stockholm. Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Han har tidigare arbetat som analytiker på Företagarna och kommer närmast från FöretagarFörbundet där han varit verksam som näringspolitisk sekreterare.

- Jag har stor erfarenhet från arbete med småföretagens villkor där det höga skattetrycket ingår, så skattefrågor är knappast något nytt för mig, säger Arvid Malm.

- Skattebetalarnas Förening fyller en unik roll i samhällsdebatten. Medan de flesta andra organisationer och intressegrupper ropar på "extra allt, alltid" står föreningen upp och talar för alla de som faktiskt måste betala för kalaset - för skattebetalarna med andra ord. Skattebetalarnas Förening är i dag den kanske enda röst som vågar tala om "effektivitet" och "offentlig sektor" i samma andetag.

- Som chefekonom blir därför en av mina främsta uppgifter att granska alla nya krav på "mer resurser" som ständigt rullar in, säger Arvid Malm.

För ytterligare information kontakta:

Arvid Malm, chefekonom, 073-68708 16
Torsten Svenonius, informationschef, 070-292 82 04
Antina-Maria Hessel, presschef, 0733-144 268

_______________________________________________________________________________

Skattebetalarnas Förening är en ideell och partipolitiskt obunden organisation med hundratusen medlemmar. Vi verkar för god hushållning med skattemedel, låga och synliga skatter samt ökad rättsäkerhet för skattskyldiga. Mer information om Skattebetalarnas Förening finns på www.skattebetalarna.se


Om Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult