2005-08-31 16:31Pressmeddelande

Kommentar till alliansens program för arbete: Sno de bra förslagen Nuder!

Om regeringen menar allvar med sitt mål att öka sysselsättningen så bör finansminister Pär Nuder visa mod och kreativitet och helt enkelt göra alliansens förslag till sina säger Skattebetalarnas förening i ett uttalande.

– Sänkta skatter på arbete och företagande är precis vad Sverige behöver, säger Robert Gidehag vd för Skattebetalarnas förening. Dock hellre förr än senare. Jag vill därför uppmana finansministern att genomföra en numer så populär ”frontförkortning” och helt enkelt inkludera förslagen i den kommande budgetpropositionen.

– Skulle de borgerliga partierna då känna behov av att flytta fram sina positioner en bit till är vi på Skattebetalarnas förening gärna behjälpliga med ytterligare förslag på skattesänkningar som kan sätta fart på Sverige och få fler i arbete. Det finns mycket mer som behöver göras, avslutar Robert Gidehag.


Bild av Robert Gidehag kan hämtas från http://www.skattebetalarna.se/Main.aspx?ObjectID=4204


För mer information kontakta:
Torsten Svenonius, informationschef
070 – 29 28 204

Skattebetalarnas förening är en ideell organisation, med över hundratusen medlemmar, som verkar för bättre valuta för skattepengarna och sänkt skattetryck. Mer information om Skattebetalarnas förening hittas enklast på vår hemsida www.skattebetalarna.seOm Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult