2016-04-18 11:50Pressmeddelande

​Joacim Olsson slutar som VD på Skattebetalarnas förening

null

Joacim Olsson har sagt upp sig som VD på Skattebetalarnas förening för att börja som VD på Aktiespararna. Han tillträdde sin tjänst som VD den 1 maj 2013. Rekryteringen av en ny VD inleds omedelbart och Joacim Olsson kvarstår i sin VD-roll tills vidare, dock längst till 15 oktober.

- Jag gratulerar Joacim till den nya utmaningen, men jag beklagar samtidigt att han slutar som VD på Skattebetalarnas Förening. Joacim har gjort ett fantastiskt bra jobb under sina tre år som VD på Skattebetalarna. Föreningens medlemsantal ökar stadigt och ekonomin har stabiliserats. Under de senaste åren har det drivits flera lyckade kampanjer och ett uppmärksammat arbete mot slöseriet med offentliga medel genom Slöseriombudsmannen. 

Det säger Dick Kling, ordförande i Skattebetalarnas Förening, i en kommentar.

- När jag började på Skattebetalarna var målen att vända medlemsutvecklingen, få ekonomin i balans och samtidigt bidra till att föreningen blev en mer synlig opinionsbildare. Dessa mål är nu uppnådda och det känns därför som rätt tillfälle att lämna över rodret till någon annan som med kraft kan fortsätta utveckla föreningens viktiga arbete, säger Joacim Olsson i en kommentar.

För ytterligare information kontakta Joacim Olsson 0709691940, eller Dick Kling 0705959810.

Skattebetalarna är en partipolitiskt obunden medlemsorganisation som arbetar för lägre skatter och minskat slöseri med skattepengar. www.skattebetalarna.se


Om Skattebetalarna

Skattebetalarna är en ideell, partipolitiskt obunden medlemsorganisation. Vi samlar alla som vill ha lägre skatter och ett minskat slöseri med skattemedel. Vi granskar makten, byråkratin och utreder hur stat, kommuner och landsting kan bli effektivare. Vi kämpar för ökad rättssäkerhet för skattskyldiga.


Kontaktpersoner

Christian Ekström
Vd
Christian Ekström
Malin Gustafsson
Marknadschef
Malin Gustafsson
Pia Kinhult
Ordförande i Skattebetalarna
Pia Kinhult